Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blodpølse med skjåkmel




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1literblod
0,5litermelk eller vann
2dlSkjåkgryn
3dlSkjåkmjøl
200grflesk/talg i terningar
1tssalt
Pepar, nellik og ingefær ettereigen smak.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Blodpølse med skjåkmel med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier185,703 801,28Kcal
Protein11,93244,21gram
Karbohydrat11,56236,63gram
Kostfiber1,5030,71gram
Fett9,86201,83gram
Mettet fett4,8599,28gram
Salt0,6413,08gram
Pris på oppskriftenKr 4,31Kr 88,23Kroner
Hele oppskriften veier2 047 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg gryna i blòt, kok og avkjøl. Bland saman alt og rør godt. Fyll tarmar om lag 3/4 fulle og fordel flesket/talget. Legg pølsene i kokande vatn og la dei trekkje om lag 1 time. Prøv med nål om dei er kokte inni.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ottadalen Mølle
(Intern: 17967)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Oppland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.