Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blodpølse/varramartti fra Kåfjord




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3literblod
Ca 0,5kgfarin (eller sirup)
3tspepper
3tsnellik
1tsingefær
0,5kggrov rugmel
1kgsammalt hvete
tarmer eller magesekker til pølseskinn
rosiner
mye nyretalg
litt salt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Blodpølse/varramartti fra Kåfjord med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier182,789 173,36Kcal
Protein14,82743,79gram
Karbohydrat26,681 339,02gram
Kostfiber4,52226,85gram
Fett0,8643,16gram
Mettet fett0,105,02gram
Salt0,3417,05gram
Pris på oppskriftenKr 4,28Kr 214,80Kroner
Hele oppskriften veier5 019 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sil blodet, tisett det andre, ikke rosiner og talg i røra. Når du begynner og fylle røra i pølseskinnene, tilsettes talg og rosiner. (Noen bruker litt timian) Ha en neve grovsalt kokevannet. Koketid ca. 2 timer.

Mer info

Forfatter:
Kilde: ReisaMat
(Intern: 19071)
Kategori: Konservering
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.