Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blodpannekake m/saus




Ingredienser

1/2 l blod,
1/2 l melk,
1 1/2 ts salt,
1/4 ts nellik,
1 ss sukker,
hvetemel og
rugmel.


Annonse


Fremgangsmåte:

Alt blandes til en tynn pannekakerøre. Bruk minst mulig mel, og la røren stå og svelle. Serveres med rørte tyttebær og brunostsaus.

Saus: 1/2 l melk og ca. 75 g brunost (ikke geitost) kokes til en jevn, fin saus. En tanke hvetemel utrørt i en liten fløteskvett kan tilsettes om man ønsker det.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18374)
Kategori: Pannekaker
Land: Norge
Fylke: Nord Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.