Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blodpannekake med poteter fra Hanna Eliassen




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8dlblod
800grkokte poteter
240grrugmel
75grnyretalg
3sssukker
2tssalt
0,25tspepper
0,25tsingefær
0,25tsnellik
matfett


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Blodpannekake med poteter fra Hanna Eliassen med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier149,682 980,3599,35Kcal
Protein9,36186,376,21gram
Karbohydrat18,39366,1712,21gram
Kostfiber1,7033,851,13gram
Fett3,9278,052,60gram
Mettet fett1,8136,041,20gram
Salt0,9218,320,61gram
Pris på oppskriftenKr 3,58Kr 71,28Kr 2,38.-
Hele oppskriften veier1 991 totalt1 991 pr porsj66 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 30 pannekaker

Blodet siles og piskes til det blir helt lyst. Mal eller knus kokte poteter og bland det i blodet. Rør i mel, ha i finhakket nyretalg og krydder. La røra stå litt før steking. Stek litt tykke, vanlige pannekaker med ikke altfor sterk varme. Serveres med syltetøy eller sukker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: ReisaMat
(Intern: 19088)
Kategori: Pannekaker
Diett/allergi: Uten melk
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.