Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blodpannekaker




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1literStorfeblod
5dlvann
6sssukker
1tssalt
0,5tsIngefær
0,5tspepper
2tsMalt nellik
5tsallehånde
4kopp(er)hvetemel
5dlvann eller melk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Blodpannekaker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier124,873 431,37343,14Kcal
Protein9,38257,7625,78gram
Karbohydrat20,32558,3855,84gram
Kostfiber0,9225,282,53gram
Fett0,4712,921,29gram
Mettet fett0,051,370,14gram
Salt0,4612,601,26gram
Pris på oppskriftenKr 2,86Kr 78,59Kr 7,86.-
Hele oppskriften veier2 748 totalt2 748 pr porsj275 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10

Bland blod og 5 dl. vann og alt krydderet sammen ha så i tilslutt 5 dl. vann eller melk rør om og steik det slik som du steiker pannekaker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matsiden
(Intern: 2519)
Kategori: Pannekaker
Diett/allergi: Uten melk
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.