Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blodpannekaker 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1literblod
1tssalt
Ca 3,5sssukker
1tsnellik
1tsallehånde
Ca 3dlmelk
Ca 3dlhvete eller rug mel
Ca 1dlnyretalg, hakket


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Blodpannekaker 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier160,25437,16Kcal
Protein13,5336,91gram
Karbohydrat12,4433,94gram
Kostfiber0,421,15gram
Fett6,1716,83gram
Mettet fett3,058,32gram
Salt0,792,14gram
Pris på oppskriftenKr 4,72Kr 12,88Kroner
Hele oppskriften veier1 637 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sil blodet og visp det godt opp. Ha i alt det andre unntatt nyretalgen og rør til en tykk røre. La røren svelle en stund. Ha røre i stekepannen med litt smeltet smør. Dryss over hakket nyretalg. Stekes på begge sider til de er gjennomstekt. Legges i stabel for å holde seg varme. Server med stekt bacon og poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3837)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pannekaker
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.