Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blodpannekaker fra Oksfjord




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3ssgrynmel
1tskanel
1sssukker
0,5dlhakket nyretalg
1tssalt
0,5literblod


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Blodpannekaker fra Oksfjord med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier157,50237,23Kcal
Protein16,3824,67gram
Karbohydrat6,209,34gram
Kostfiber0,650,98gram
Fett7,3211,03gram
Mettet fett3,545,33gram
Salt1,612,43gram
Pris på oppskriftenKr 5,86Kr 8,83Kroner
Hele oppskriften veier603 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kakene kan stekes i stekepanne eller røren kan fylles i godt smurt langpanne og stekes i stekeovnen. Skjæres i passende stykker når de er stivnet.

Mer info

Forfatter:
Kilde: ReisaMat
(Intern: 19170)
Kategori: Pannekaker
Diett/allergi: Uten melk
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.