Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blodpudding 3




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
5dlblod
0,75dlsagogryn
1dlmelk
3,5dlknuste rugkavringer
2tssalt
0,75tstimian
1krmkardemomme
2sssukker
3sshvetemel
40grnyretalg
40grsmør smeltet
0,5tskanel
0,3tspepper
0,3tsnellik
2,5dlfløte
3stkepler
3stkegg


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Blodpudding 3 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier198,073 369,72Kcal
Protein8,39142,74gram
Karbohydrat13,61231,54gram
Kostfiber0,8113,78gram
Fett12,05205,00gram
Mettet fett6,74114,67gram
Salt1,0718,25gram
Pris på oppskriftenKr 4,72Kr 80,30Kroner
Hele oppskriften veier1 701 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bløt grynene i melken noen timer. Sil og visp blodet, ha i kavring, salt, timian, kardemomme og sukker. Skal så trekke ett par timer. Hakk nyretalg fint og skrell, hakk eplene i biter. Visp eggene. Bland så alt sammen godt sammen.

Fylles i en godt smurt form som stekes i vannbad i ca 1 time eller til den er gjennomstekt. Puddingen skal være mørk og fast. Bruk 175-200 grader.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3810)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.