Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blodpudding 4




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1literblod
60grsukker
125grnyretalg, hakket
10stkknuste kavringer
2sshvetemel
2tssalt
1tsnellik
1tsmuskatblomme
Ca 75grrosiner


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Blodpudding 4 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier202,46702,33Kcal
Protein15,0752,28gram
Karbohydrat13,0945,41gram
Kostfiber0,541,87gram
Fett9,8634,20gram
Mettet fett4,5815,89gram
Salt1,424,92gram
Pris på oppskriftenKr 5,94Kr 20,61Kroner
Hele oppskriften veier1 388 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sil og visp blodet. Finhakk nyretalg og knus kavringene. Bland alt sammen til en jevn røre. Ha røren i en smurt form ca 3/4 full. Stekes i vannbad ved 175 grader til den er gjennomstekt. Prøv med en kniv. Den skal ikke farges av blodet. Ca 1-1,5 timer.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3838)
Tilberedningstid: 90 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.