Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blodpudding fra Hanna Eliassen




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Til 1 liter blod:

200grknust skonrokk (griljermel)
Ca 150grnyretalg
4sssukker
2tssalt
0,5tspepper
1tsnellik
1tsAllehånde


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Blodpudding fra Hanna Eliassen med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier571,17642,99Kcal
Protein6,747,59gram
Karbohydrat48,2454,31gram
Kostfiber1,701,91gram
Fett38,6543,51gram
Mettet fett17,9120,16gram
Salt3,163,56gram
Pris på oppskriftenKr 5,87Kr 6,61Kroner
Hele oppskriften veier450 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Blodet siles og piskes til det er helt lyst. Hvis det får lyst skum, er blodet skjemt og må ikke brukes. Knus skonrokker og annet tørket brød og ha det i blodet. Ha i nyretalg. La røra stå til brødet sveller. Ha i salt, sukker og krydder. Smør formen ekstra godt, smør den to ganger i bunn og dryss med mel eller brød når fettet har stivnet.
Stek puddingen i vannbad fra 1 til 2 timer eller til den er gjennomstekt. Server puddingen med tyttebær, sirup eller sukker. En kan også servere poteter til.

Blodpuddingen er god oppstekt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: ReisaMat
(Intern: 19171)
Kategori: Ovnsrett
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.