Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blodpudding fra Rogaland




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlrisengryn
1,5litervatn
Ca 350grnyretalg, hakket
Ca 250grrosiner
1,5literblod
3dlgrynmjøl
Ca 3,5dlkveitemjøl
sukker
1dashsalt
pepar, nellik


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Blodpudding fra Rogaland med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier164,796 943,431 735,86Kcal
Protein8,62363,2090,80gram
Karbohydrat13,86583,99146,00gram
Kostfiber0,7632,028,01gram
Fett8,15343,4085,85gram
Mettet fett3,95166,4341,61gram
Salt0,239,602,40gram
Pris på oppskriftenKr 3,28Kr 138,20Kr 34,55.-
Hele oppskriften veier4 214 totalt4 214 pr porsj1 053 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 puddinger

Kok de 4 første. Når det er kaldt, eller neste dag, rører ein i resten av ingrediensa. Steik i 4 stk smurde former i vassbad vel 1 time.

Hentet fra Vestlandsmat av Solfrid Rørlien Saue. Utgitt med tillatelse fra Det Norske Samlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Det norske Samlaget
(Intern: 18162)
Kategori: Ovnsrett
Land: Norge
Fylke: Rogaland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.