Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blodpudding med brød




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5literblod
100grbrød, tørket
100grnyretalg
50grrosiner
50grsukker
1tssalt
0,5tspepper
0,5tsnellik


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Blodpudding med brød med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier231,78625,46Kcal
Protein13,5136,46gram
Karbohydrat16,6644,96gram
Kostfiber0,651,75gram
Fett12,2032,92gram
Mettet fett5,9215,98gram
Salt1,323,55gram
Pris på oppskriftenKr 5,59Kr 15,08Kroner
Hele oppskriften veier810 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smør og strø en middels stor ildfast form. Talget renses for hinner og finhakkes. Rosinene gis et oppkok. La vannet renne godt av, legg dem på en stekeplate og sett den i ovn for tørking. Bruk svak varme og la ovnsdøra være åpen.

Bland alle ingrediensene sammen, hell det i form og stek i vannbad i ovn i ca 45 min., eller til puddingen er helt gjennomstekt. Det ser man ved å stikke en pinne i puddingen. Puddingen er ferdig hvis pinnen ikke har blodfarge.

Den skal være lett, porøs, og ha hevet seg - og helt være uten skorpe på toppen, noe som kan unngås ved at det legges et papir over formen så snart den har stivnet i ovnen.

Formen hvelves eller puddingen serveres i formen, med smeltet smør, poteter, eplemos og tyttebærsyltetøy.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12548)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.