Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blodpudding med skjåkgryn




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1dlSkjåkgryn
0,5literblod
2sssirup
2sssukker
2dlrosiner
0,5tspepar
0,5tsnellik
0,5tsallehånde
1tssalt
5dlknust kavring/brødsmular
Ca 75grfeitt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Blodpudding med skjåkgryn med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier260,72668,68Kcal
Protein11,9830,73gram
Karbohydrat29,7876,38gram
Kostfiber1,844,72gram
Fett10,0025,65gram
Mettet fett2,887,39gram
Salt0,992,54gram
Pris på oppskriftenKr 5,14Kr 13,18Kroner
Hele oppskriften veier1 026 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bløyt Skjåkgryna natta over og kok dei møyre. Bland alt til ein tjukk graut. Tøm grauten over i ei godt smurt form med bakepapir. Steik i 1 t med 200 grader.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ottadalen Mølle
(Intern: 17963)
Kategori: Ovnsrett
Land: Norge
Fylke: Oppland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.