Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blodpudding med skjåkgryn 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5literblod
0,5litervatn
2dlSkjåkgryn
2dlhavregryn
1dlsammale kveiteSkjåkmjøl
50grrosiner
2sssukker
1tssalt
0,5tsnellik, ingefær ogallehånde


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Blodpudding med skjåkgryn 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier122,35427,63Kcal
Protein9,0331,56gram
Karbohydrat18,5364,76gram
Kostfiber2,599,05gram
Fett0,772,69gram
Mettet fett0,100,35gram
Salt0,702,43gram
Pris på oppskriftenKr 2,76Kr 9,65Kroner
Hele oppskriften veier1 398 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland blodet og vatnet. Bland i resten og steik røra i smurt form i vassbad i om lag 3/4 time på 200 grader. Servér med potet, smelta smør og tytebær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ottadalen Mølle
(Intern: 17969)
Kategori: Ovnsrett
Land: Norge
Fylke: Oppland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.