Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blomstrende festsalat




Ingredienser

hodesalat
sikori
rucola
kjørvel
karse
reddik
gulrot
squash
maiskorn
eple


Annonse


Fremgangsmåte:

Vask og slyng ca 100 g hodesalat, 100 g blanding av sikori og feltsalat, et par never rucola, en neve kjørvel, en håndfull karse eller revet reddik. Legg alt i en stor salatbolle. Tilsett fyrstikktynne biter av en gulrot og en liten squash, videre 3 ss hermetiske maiskorn og et eple i terninger. Dressing av olje, sitronsaft (eller epleeddik), salt og ørlite hakket chili. Bland godt.
Rett før servering blander du inn og strør over rikelig med kronblader fra ringblomst, valmue, nelliker, kornblomst, stemor, agurkurt, geranium, lavendel, gladioler, tagetes, prestekrage, krysantemum eller annet du finner i hagen, på balkongen, ute i marka.

Inger-Lise Østmoe, kvinnen bak Norsopp AS, står også bak innholdet i NRKs "Blomstrende Nytelser", "Jenter på tur" og "Fuktig vilt og sprøtt". Denne oppskriften ble først publisert på NRK sine nettsider i forbindelse med et av disse programmene. Ønsker du mer informasjon om programmene kan du gå på denne siden Naturens Verden.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norsopp AS
(Intern: 100032)
Kategori: Salat
Land: Norge

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.