Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bodils skreisuppe



Bodils skreisuppe oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2literfiskekraft av skreiavskjær
80grhvetemel
80grMargarin
1stk storløk
250grgulrøtter
150grpurreløk
200grskrei
50grlaks
gressløk
2,5dlfløte
salt, hvit pepper, eddik og sukker
persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Bodils skreisuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier77,04410,49Kcal
Protein3,4818,54gram
Karbohydrat2,9715,83gram
Kostfiber0,512,72gram
Fett5,5829,73gram
Mettet fett2,4913,27gram
Salt0,291,56gram
Pris på oppskriftenKr 2,13Kr 11,35Kroner
Hele oppskriften veier3 197 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok kraft av skreibein og skreiavskjær og fjern kokeskummet med jevne mellomrom. La det hele trekke en god halvtime. Sil deretter av fiskekraften. Smelt margarin, rør i hvetemel, spe med fiskekraften til ønsket konsistens. La det småkoke i ca. 20 minutter og tilsett løk og gulrøtter. Når grønnsakene er nesten ferdig kokt, tilsettes skrei og laks skåret i terninger, så purre, gressløk og fløte. Suppen må ikke koke nå, bare trekke.

Smakes til med salt, hvit pepper, eddik og sukker. Dryss hakket persille over ved servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 1192)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Suppe med små grønnsaker og frityrstekte torsketunger med dipp.Suppe med små grønnsaker og frityrstekte tors.
Denne retten har 108,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,53 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,32.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bodils skreisuppe.Bodils skreisuppe.
Denne retten har 77,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,13.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tomatsuppe med skrei, parmesan og pepperoni.Tomatsuppe med skrei, parmesan og pepperoni.
Denne retten har 82,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.