Bokna sild fra Nordland


Ingredienser




Fremgangsmåte:

Stor feit sild flekkes. Strø filetene med salt og la den få ligge i ca 7 timer. Ta dem opp og skyll av saltet. Henges på et luftig sted til silda er pass tørr (bokna).

Silda serveres kokt med kokte poteter og gulrøtter, eller råkost av gulrøtter og kålrabi.


Annonse:

Tjenester og info



Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 13782)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!