Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bokna sild fra Nordland




Ingredienser




Annonse


Fremgangsmåte:

Stor feit sild flekkes. Strø filetene med salt og la den få ligge i ca 7 timer. Ta dem opp og skyll av saltet. Henges på et luftig sted til silda er pass tørr (bokna).

Silda serveres kokt med kokte poteter og gulrøtter, eller råkost av gulrøtter og kålrabi.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13782)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.