Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Boknafisk

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4 poeng. 4 poeng (av max 6) i snitt fra 22 lesere
Oppskriften har hatt 23714 lesere! 23714 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Boknafisk har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 75,06 Kcal ......Protein: 18,09 gram ......Fett: 0,3 gram ......Mettet fett: 0,1 gram
Karbohydrater: 0 gram ......Kostfiber: 0 gram .....Natrium: 95,07 mg .......Pris: 12,12 .- kr

Ingredienser

Porsjoner
3kgtorsk
vann
1dashsalt
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Fotograf: Matprat.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Anbefalt vin


Boknafisk.

Fremgangsmåte:

Heng torsken til tørk i 1-2 uker med pent, litt luftig vær, til den er ganske tørr utenpå, men fortsatt bløt inni. Enkelte ønsker at den skal surne noe.

Skjær den i passende serveringsstykker, og kok den i godt saltet vann, 1/2 dl pr. liter vann.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 75,06563,1428,2 %
Fett: 0,302,25 gr3,2 %Fett3,59 %
Protein: 18,09135,72 gr271,4 %Protein96,4 %
Karbo: 0,000,00 gr0,0 %Karbo0 %
Fiber: 0,000,00 gr0,0 %
Mettet fett: 0,100,75 gr3,8 %
Salt: 0,241,78 gr35,7 %
Hele oppskriften veier 3001 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.12,12 .-
Pris 4 porsjonerKr. 363,72 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 90,93.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Kokt torsk med karrisaus hos oss.Les mer om Avkokt torsk med lever, rogn og Sandefjordsmør hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:11503



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser