Boknafisk

Boknafisk.
Fotograf: Matprat.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
3kgtorsk
vann
1dashsalt

Fremgangsmåte:

Heng torsken til tørk i 1-2 uker med pent, litt luftig vær, til den er ganske tørr utenpå, men fortsatt bløt inni. Enkelte ønsker at den skal surne noe.

Skjær den i passende serveringsstykker, og kok den i godt saltet vann, 1/2 dl pr. liter vann.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 75,06 Kcal
Protein 18,09 g
Fett 0,3 g
Karbo 0 g
Pris 12,12.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 24996 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3,9 poeng totalt (av max 6) fra 23 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 11503)

Ekstra info

Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett Oppskriften er middels vanskelig å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!