Matbloggtoppen
Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Boknafisk

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4 poeng. 4 poeng (av max 6) i snitt fra 22 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 12,13 Kcal: 75,00 Fett: 0,30 gr Protein: 18,10 gr Karbo: 0,00 gr
Mettet fett: 0,10 gr Kostfiber: 0,00 gr Salt av natrium: 0,21 gr
Oppskriften har hatt 23004 lesere! 23004 lesere

Ingredienser

Porsjoner
3kgtorsk
vann
salt
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater0 prosent
Protein96,4 prosent
Fett3,59 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 363,90

Pris pr porsjon

Kr 90,98
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Matprat.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Anbefalt vin





Boknafisk.

Fremgangsmåte:

Heng torsken til tørk i 1-2 uker med pent, litt luftig vær, til den er ganske tørr utenpå, men fortsatt bløt inni. Enkelte ønsker at den skal surne noe.

Skjær den i passende serveringsstykker, og kok den i godt saltet vann, 1/2 dl pr. liter vann.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Tradisjonell prinsefisk hos oss.Les mer om Hvitvinsdampet torsk med safransaus hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:11503



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen