Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Boknafisk

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4 poeng. 4 poeng (av max 6) i snitt fra 22 lesere
Oppskriften har hatt 24004 lesere! 24004 lesere
Boknafisk har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 g og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 75,06 kcal ......Protein: 18,09 g ......Fett: 0,3 g ......Mettet fett: 0,1 g
Karbohydrater: 0 g ......Kostfiber: 0 g .....Natrium: 95,07 mg .......Pris: 12,12 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
3kgtorsk
vann
1dashsalt
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Fotograf: Matprat.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Anbefalt vin


Boknafisk.

Fremgangsmåte:

Heng torsken til tørk i 1-2 uker med pent, litt luftig vær, til den er ganske tørr utenpå, men fortsatt bløt inni. Enkelte ønsker at den skal surne noe.

Skjær den i passende serveringsstykker, og kok den i godt saltet vann, 1/2 dl pr. liter vann.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 75,06563,1428,2 %
Fett: 0,302,25 g3,2 %Fett3,59 %
Protein: 18,09135,72 g271,4 %Protein96,4 %
Karbo: 0,000,00 g0,0 %Karbo0 %
Fiber: 0,000,00 g0,0 %
Mettet fett: 0,100,75 g3,8 %
Salt: 0,241,78 g35,7 %
Hele oppskriften veier 3001 g totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.12,12 .-
Pris 4 porsjonerKr. 363,72 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 90,93.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Tradisjonell prinsefisk hos oss.Les mer om Kokt torsk hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:11503



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen