Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Boknafisk på toast




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grboknafisk skåret ryggstykke
300grgulrot
3skive(r)spekeskinke
2stkvaktelegg
4skive(r)loff
1stkrødbet
2dlokseglace
1dlrødvin
1dlbalsamicoeddik


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Spor-av-melk
Spor-av-soya
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Boknafisk på toast med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier83,66259,97Kcal
Protein5,7517,87gram
Karbohydrat10,6032,94gram
Kostfiber1,223,79gram
Fett1,123,48gram
Mettet fett0,290,90gram
Alkohol0,82 %
Salt0,611,88gram
Pris på oppskriftenKr 6,27Kr 19,48Kroner
Hele oppskriften veier1 243 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kutt fisken i fine porsjonsstykker og la trekke i lettsaltet vann i ca 5 min.
Skjær toast av loffen og stek gylden i klaret smør. Strimle spekeskinken og stek sprø. Vakteleggene kokes i to min. Avkjøl godt og skrell. Anrett ett halvt på hver.

Gulrotpure:
Grovkutt gulroten og kok mør i lettsaltet vann. Dampes godt av og kjøres til glatt pure i food prosessor. Smak til med salt og lime.

Rødbete glacé:
Kutt rødbeter i terninger. Fres i smør. Kokes ned med rødvin og balsamico. Hell over okseglacé.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 28308)
Tilberedningstid: 20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Squash- og gulrotspagetti.Squash- og gulrotspagetti.
Denne retten har 67,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.