Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Boknasild fra Stryn




Ingredienser

Sild
Salt


Annonse


Fremgangsmåte:

Skjær hodet av silda. Del silda etter ryggen og ta ut innmaten. Fremfor sporen stikk du kniven gjennom hele silda. Når du vrenger sporen gjennom dette hullet, brer silda seg ut, og tørker lettere. Legg silda i salt et par timer før du henger den på ei stang til tørking i 3-4 uker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14038)
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Norge
Fylke: Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.