Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bolinhos de Bacalhau



Bolinhos de Bacalhau oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd
For at bollene skal få riktig konsistens er det viktig at klippfisken rives i lange fibre og at massen blandes forsiktig for hånd, slik at fibrene beholdes. Klippfisken vannes ut, gis et kort oppkok og rives i fibre.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grklippfisk
200grpotet
0,5stkløk, finhakket
1feddhvitløk
2stkeggeplommer
2stkeggehviter, pisket
2ssbladpersille
salt og pepper etter behov
olje til frityrsteking
40gr(frityrolje, mengden som tas opp av fisken og kun til fettberegning)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Bolinhos de Bacalhau med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier165,89274,36Kcal
Protein17,0828,25gram
Karbohydrat5,218,62gram
Kostfiber0,701,16gram
Fett8,3713,84gram
Mettet fett2,123,51gram
Salt0,170,27gram
Pris på oppskriftenKr 8,45Kr 13,98Kroner
Hele oppskriften veier662 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Potetene kokes, skrelles og moses. Bland revet fisk, most potet, finhakket løk, krydder, hvitløk og eggeplommer.

Rør i de piskede eggehvitene. Ha i salt og pepper, og bland massen godt - helst med hendene.

Bolinhos de Bacalhau formes med to spiseskjeer og friteres i rikelig med godt varm olje. Legges på kjøkkenpapir som trekker fett etter steking.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 22634)
Kategori: Fritert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bolinhos de Bacalhau.Bolinhos de Bacalhau.
Denne retten har 165,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Portugisisk Klippfiskkaker.Portugisisk Klippfiskkaker.
Denne retten har 223,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fritert klippfisk med dipp.Fritert klippfisk med dipp.
Denne retten har 534,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 51,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Klippfiskboller.Klippfiskboller.
Denne retten har 178,66 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,92 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fritert tørrfiskfilet med hvitløksaus.Fritert tørrfiskfilet med hvitløksaus.
Denne retten har 381,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 24,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Klippfiskboller med salsa.Klippfiskboller med salsa.
Denne retten har 204,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,66.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bolinhos med aïoli.Bolinhos med aïoli.
Denne retten har 188,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,92 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.