Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bolinhos de bacalhau. Tøffe tapas



Bolinhos de bacalhau, Tøffe tapas oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grkokt renset klippfisk
200grpoteter, kokte
1stkløk finhakket
1stkegg
3sspotetmel
0,5bunt(er)persille, finhakket
0,5tspepper
1dashsalt
1dlgriljermel
olje til frityrsteking


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Spor-av-melk
Spor-av-sesam


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Bolinhos de bacalhau. Tøffe tapas med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier150,97328,64Kcal
Protein19,7342,95gram
Karbohydrat12,3226,82gram
Kostfiber1,352,94gram
Fett2,234,85gram
Mettet fett0,450,98gram
Salt0,330,71gram
Pris på oppskriftenKr 10,23Kr 22,27Kroner
Hele oppskriften veier871 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

For at bollene skal få riktig konsistens er det viktig at klippfisken rives i lange fibre og at massen blandes forsiktig, slik at fibrene beholdes.

Flak den kokte fisken og riv fibrene fra hverandre. Mos de kokte potetene. Bland revet fisk og most potet med finhakket løk, persille, og egget.

Bland massen godt. Dryss over potertmel og pepper og bland godt. Form små boller, bolinhos, med to spiseskjeer, vend dem i griljermel og friter i rikelig med god varm olje. Legg de ferdig stekte bollene på kjøkkenpapir som trekker fett.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 22633)
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bakt potet med klippfisk.Bakt potet med klippfisk.
Denne retten har 205,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Klippfiskwrap.Klippfiskwrap.
Denne retten har 158,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,23 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bolinhos de bacalhau, Tøffe tapas.Bolinhos de bacalhau, Tøffe tapas.
Denne retten har 150,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tørrfisk dampet i hvitvin med aioli og tomatconcassè.Tørrfisk dampet i hvitvin med aioli og tomatc.
Denne retten har 160,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Paprika fylt med tørrfisk, Peperoni ripieni di stoccafisso.Paprika fylt med tørrfisk, Peperoni ripieni d.
Denne retten har 226,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.