Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bolinhos med tørrfisk



Bolinhos med tørrfisk oppskrift.
Fotograf: Esten Borgos
Tørrfiskbolinhos kan godt spises uten noe til, men med salsa, rømme og salat ved siden av er den komplett. Denne oppskriften kan du bruke til både helgekos og tapas.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grtørrfisk, utvannet og renset
2stkpotet
1stkløk
2tspersille, frisk
3sspotetmel
1stkegg
0,5tssalt
0,25tspepper
1dlgriljermel
olje

Salsa

1stkløk
1stkpaprika
1stktomat
2ssolivenolje
salt og pepper

Tilbehør

rømme
salat, småbladet


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Spor-av-melk
Spor-av-sesam


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Bolinhos med tørrfisk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier176,97556,26Kcal
Protein26,7584,08gram
Karbohydrat9,9731,34gram
Kostfiber1,414,43gram
Fett3,039,52gram
Mettet fett0,561,76gram
Salt0,371,15gram
Pris på oppskriftenKr 13,25Kr 41,65Kroner
Hele oppskriften veier1 257 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrell potet og kok mør i usaltet vann.
Kok tørrfisken, og finhakk løk og persille.
Flak tørrfisken og mos med potet, løk, persille, potetmel, egg, salt og pepper. Rør for hånd eller i maskin med røreklo. Ikke bruk maskin med kniver.
Smak ev. Til med mer salt og pepper.
Form ovale boller med to spiseskjeer. Rull dem i griljermel og stek dem gylne og sprø i olje like før servering.

Salsa
Skjær løk, paprika og tomat i små terninger. Bland med olje, og smak til med salt og pepper. Server tørrfiskbolinhos med salsa, rømme og småbladet salat.

Tips:
Om du skal servere bolinhos som tapas kan du stikke tannpinner i dem så de blir lett å ta med seg på tapasfatet.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 30345)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Portugal

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Stekt tørrfisk med fennikel og soyasjy.Stekt tørrfisk med fennikel og soyasjy.
Denne retten har 205,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bolinhos med tørrfisk.Bolinhos med tørrfisk.
Denne retten har 176,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt tørrfisk med urtedressing og saltbakte mandelpoteter.Stekt tørrfisk med urtedressing og saltbakte .
Denne retten har 137,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.