Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Boller

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,2 poeng. 4,2 poeng (av max 6) i snitt fra 146 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 1,98 Kcal: 299,24 Fett: 8,52 gr Protein: 7,16 gr Karbo: 47,39 gr
Mettet fett: 5,06 gr Kostfiber: 2,18 gr Salt av natrium: 0,29 gr
Oppskriften har hatt 134373 lesere! 134373 lesere

Ingredienser

Porsjoner
Ca 175grsmør/margarin
0,5litermelk
100grgjær
Ca 0,75tskardemomme
0,5tssalt
Ca 175grsukker
Ca 1kghvetemel
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater63,34 prosent
Protein9,57 prosent
Fett25,62 prosent
Kostfiber1,45 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 38,70

Pris pr boller

Kr 1,29
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gjærbakst
Land: Ukjent-opprinnelse




Boller.
Man kan godt ta i ett par never rosiner og litt sukat i deigen om en liker det.

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 30 boller

Smelt smøret og lunk melken i det. Rør gjæren ut i litt av væsken og bland sammen. Ha i kardemomme, salt, sukker og hvetemel til en god, men ikke for fast deig.

La det heve godt opp på et lunt sted. Ta den ut på bakebordet og del den i ca. 30 emner. Trill hvert emne til en rund bolle. Sett dem på bakeplaten og la dem heve godt opp under et kjøkkenklede. Pensle med sammenpisket egg og stek ved 250 C i ca. 8 minutter.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Sjørøverjuveler hos oss.Les mer om Klippekrans 3 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:12738



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen