Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Boller

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,2 poeng. 4,2 poeng (av max 6) i snitt fra 147 lesere
Oppskriften har hatt 135380 lesere! 135380 lesere

Ingredienser

Porsjoner
Ca 175grsmør/margarin
0,5litermelk
100grgjær
Ca 0,75tskardemomme
0,5tssalt
Ca 175grsukker
Ca 1kghvetemel
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Boller er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Fotograf: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gjærbakst
Land: Ukjent-opprinnelse




Boller.
Man kan godt ta i ett par never rosiner og litt sukat i deigen om en liker det.

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 30 boller

Smelt smøret og lunk melken i det. Rør gjæren ut i litt av væsken og bland sammen. Ha i kardemomme, salt, sukker og hvetemel til en god, men ikke for fast deig.

La det heve godt opp på et lunt sted. Ta den ut på bakebordet og del den i ca. 30 emner. Trill hvert emne til en rund bolle. Sett dem på bakeplaten og la dem heve godt opp under et kjøkkenklede. Pensle med sammenpisket egg og stek ved 250 C i ca. 8 minutter.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 299,245 848,27292,4 %
Fett: 8,52166,51 gr237,9 %Fett25,62 %
Protein: 7,16139,93 gr279,9 %Protein9,57 %
Karbo: 47,39926,18 gr308,7 %Karbo63,34 %
Fiber: 2,1842,61 gr142,0 %Fiber1,45 %
Mettet fett: 5,0698,89 gr494,5 %
Salt: 0,295,68 gr113,6 %
Hele oppskriften veier 1954,375 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.1,98 .-
Pris 1 porsjonerKr. 38,70 .-Se din tallerken
Pris pr bollerKr 1,29.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Mettes lussekatter hos oss.Les mer om Landboller hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:12738



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser