Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Boller glutenfrie 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grTORO Glutenfri fin kakemiks
75grMargarin
1pakketørrgjær
3sssukker
2tskardemomme
4,5dlmelk
1stkegg


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Boller glutenfrie 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier240,442 782,95154,61Kcal
Protein2,7832,181,79gram
Karbohydrat43,53503,8327,99gram
Kostfiber1,0512,150,68gram
Fett5,9068,293,79gram
Mettet fett1,4717,010,95gram
Salt0,667,590,42gram
Pris på oppskriftenKr 3,76Kr 43,52Kr 2,42.-
Hele oppskriften veier1 157 totalt1 157 pr porsj64 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 18 boller

1.Smuldre margarinen, tilsett sukker, kardemomme og gjær i miksen.
2.Ha i væsken og egget og bland det hele sammen.
3.Settes til heving med plast over ca. 40 min.
4.Ta deigen med en oljet skje og form til boller
5.Bruk litt olje på hendene
6.Heves ca. ½ time.
7.Stekes v/250°C i 8-10 min.
Kilde: Toro

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kristin Leira
(Intern: 897)
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.