Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Boller uten gluten og melk




Blir ca 18-20 boller av denne oppskriften.
75 minutter av tiden er heving.
Oppskriften er Hvetefri, Glutenfri, Melkefri og uten egg hvis man ønsker det.
Glutenfri gjærbakst er best fersk og er ikke like god etter den har vært frossen.


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4sstofu-rømme -Tofutti, sour supremeIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
125grsoya-yoghurt valgfri smak
1,5dlsoyamelk/havremelk/rismelk
1tssitronsaft -kan sløyfes
3dlkokende vann
6ssmatolje
50grgjær helst rød, for søt bakst
2ssfiberhusk
350grToro glutenfri kakemiks
150grJyttemel orginal
2tsSalt
1tsKardemomme


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Boller uten gluten og melk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier205,072 506,98125,35Kcal
Protein2,2727,751,39gram
Karbohydrat33,48409,2920,46gram
Kostfiber2,4630,071,50gram
Fett6,3577,633,88gram
Mettet fett0,161,960,10gram
Salt1,5018,320,92gram
Pris på oppskriftenKr 3,73Kr 45,60Kr 2,28.-
Hele oppskriften veier1 223 totalt1 223 pr porsj61 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 boller

Visp sammen rømme, yoghurt og soyamelk, ha deretter i kokende vann, sitronsaft og matolje. Rør ut gjær i væsken. Bland alt det tørre sammen og elt vått og tørt i en kjøkkenmaskin.
La deigen heve ca 30 min.
Smør benken med litt matolje -evt legg på plastfolie først.
Elt deigen på den olja benken og trill ut passe boller.
Etterheves på stekebrett ca 45 min. Pensles med egg før steking hvis en ønsker.
Stekes 230 grader ca 8-10 min.
Avkjøles på rist

Mer info

Forfatter:
Kilde: Siren Derås
(Intern: 29018)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Melk og glutenf
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Glutenfrie harepusboller til Påske.Glutenfrie harepusboller til Påske.
Denne retten har 207,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skoleboller glutenfrie.Skoleboller glutenfrie.
Denne retten har 244,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri eplekake.Glutenfri eplekake.
Denne retten har 273,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.