Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bollignos




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grklippfisk (av minst 400 g rå fisk)
100grjarlsberg i små terninger
1stkegg
3skive(r)fritert hvitløk
200grmandelpoteter uten skall
1dashsalt
1dashpepper
god olivenolje
hvetemel
olje til frityrsteking


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Bollignos med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier157,96223,37Kcal
Protein20,1228,45gram
Karbohydrat4,266,02gram
Kostfiber0,430,61gram
Fett6,629,36gram
Mettet fett3,364,75gram
Salt0,500,71gram
Pris på oppskriftenKr 9,26Kr 13,09Kroner
Hele oppskriften veier566 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vann klippfisken ut i 48 timer. Kok opp og avkjøl. Rens fisken for skinn og bein. Vei opp 200 g. Kjøres med fritert hvitløk i en food processor til finhakket. Kok potetene møre og damp dem. Mos dem fint. Bland sammen klippfisk, potetmos, salt, pepper, litt olje og jarlsbergost. Tilsett litt egg om gangen og kjør til en farse. Form boller og rull dem i hvetemel. Friteres på middels varme i oljen.

OBS – forsiktig! Bollene er ferdige når de er gyllenbrune. Kan godt varmes litt før servering.
Herlige tapas – til noe godt i glasset.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 22063)
Kategori: Fingermat/tapas
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.