Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bouhllinos og tomatsalsa




Herlig spise – som tiltygg til et godt velkomstglass – eller som noe ekstra godt for gjestene i kveldskroken.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grklippfisk (av minst 400g rå fisk)
2stkegg
3feddhvitløk
200grskrelte (mandel-) poteter
salt ogpepper fra kvern
god olivenolje
hvetemel / griljermel
olje til frityrsteking

Salsa

1boks(er)hakkede tomater
2feddhvitløk
1stkløk
god olivenolje
1sssitronsaft
salt , pepper
og litt sukker
40gr(frityrolje, mengden som tas opp av fisken og kun til fettberegning)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Bouhllinos og tomatsalsa med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier105,24283,93Kcal
Protein9,1724,74gram
Karbohydrat4,8713,14gram
Kostfiber0,962,59gram
Fett5,2414,14gram
Mettet fett1,343,62gram
Salt0,110,28gram
Pris på oppskriftenKr 5,08Kr 13,71Kroner
Hele oppskriften veier1 079 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Salsa:
Skrell og finhakk løk og hvitløk. Fres det i tre minutter i olje i kjele. Tilsett tomater og sitron og la det putre videre minst 5 minutter. Smak godt til med salt, pepper og litt sukker – for rund smak.

Bouhllinos:
Vann ut klippfisk minst 48 timer. Kok opp og avkjøl. Rens fisken for skinn og bein. Vei opp 200 g. Kjøres med hakket oljestekt hvitløk i food processor. Kok potetene møre og damp dem. Skrell og mos dem fint. Bland sammen klippfisk, poteter, salt, pepper og litt olje. Tilsett litt egg om gangen og kjør alt til en farse, Kjøl ned. Form runde boller og rull dem i hvetemel/gryn. Friteres i middels varm olje. Forsiktig!

Bollene er ferdige når de er gylne. Serveres med salsa, sprøstekte baconskiver og friske urter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 26480)
Kategori: Fritert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Klippfiskboller med salsa.Klippfiskboller med salsa.
Denne retten har 204,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,66.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bolinhos de Bacalhau.Bolinhos de Bacalhau.
Denne retten har 165,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fritert tørrfiskfilet med hvitløksaus.Fritert tørrfiskfilet med hvitløksaus.
Denne retten har 381,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 24,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bolinhos med aïoli.Bolinhos med aïoli.
Denne retten har 188,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,92 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Portugisisk Klippfiskkaker.Portugisisk Klippfiskkaker.
Denne retten har 223,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Klippfiskboller.Klippfiskboller.
Denne retten har 178,66 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,92 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fritert klippfisk med dipp.Fritert klippfisk med dipp.
Denne retten har 534,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 51,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.