Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Brødkrutonger

Oppskriften tar ca 20 min å lage 20 min     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 1828 lesere! 1828 lesere

Ingredienser

Porsjoner
4skive(r)grovt brød eller annet brød
1ssmeierismør
50grbrunost, revet
2tsfrisk oregano eller annen tørket krydderurt
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Melk.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse




Brødkrutonger.
Brødkrutonger er enkelt å lage selv og passer utmerket å bruke i blant annet Cæsarsalat.

Fremgangsmåte:

Skjær brødskivene i ca 1 cm store firkanter. Rist terningene i smør i en stekepanne til de begynner å få litt farge. Dryss over ost og urtekrydder, og rist videre til brødet er sprøtt.
Avkjøl på rist eller husholdningspapir, og server til salat aller suppe.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 331,25196,959,8 %
Fett: 16,149,56 gr13,7 %Fett43,7 %
Protein: 8,264,89 gr9,8 %Protein9,93 %
Karbo: 36,4021,57 gr7,2 %Karbo43,8 %
Fiber: 4,252,52 gr8,4 %Fiber2,55 %
Mettet fett: 9,785,79 gr29,0 %
Salt: 1,050,62 gr12,5 %
Hele oppskriften veier 237 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.4,68 .-
Pris 4 porsjonerKr. 11,09 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 2,77.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Dobbeldekker hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:28501



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser