Brødoppskrift med Spelt



Oppskriften har fått 3,9 poeng (av max 6) fra 8 lesere
Oppskriften har hatt 17152 lesere totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Kilder og dato

Forfatter:
Kilde: Lene Marie
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 16745)

Ekstra info om oppskriften

Kategori: Brød
Diett/allergi: Uten gjær
Land: Ukjent-opprinnelse



NB! Oppskriften Brødoppskrift med Spelt har utregnet kalorier, pris, energifordeling og ellers fullt næringsinnhold som er kalkulert av Knut Pettersen ©Matoppskrift.no.

Næringsinnhold pr 100 gram:
Kalorier 195,77 Kcal
Protein 8,21 g
Fett 2,89 g
Karbo 31,58 g
Pris 2,09.- kr








Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
500grfin Spelt (Helios)
200grsammalt Spelt (Helios)
100grklemt Spelt (Helios)
200grByggmel
2sssesamfrø (eller solsikkefrø ellerhavregryn)
2tsNatron (hevemiddel)
2ssolivenolje
2tshavsalt
0,75litergodt varmt vann (hvis du bruker havregryn må du øke dette til nesten 1 liter)

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 32 skiver

Fra Inger Simonsen

Bland alt det tørre først. Tilsett deretter væske og olje. Røres til en tykk grøt.
Helles i form og settes nederst i ovnen 1 time på 225 grader.
Dette blir 2 nokså små brød.
Hvis du dobler denne oppskriften kan du evt. få 3 normalt store brød.

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!