Brødoppskrift med Spelt


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
500grfin Spelt (Helios)
200grsammalt Spelt (Helios)
100grklemt Spelt (Helios)
200grByggmel
2sssesamfrø (eller solsikkefrø ellerhavregryn)
2tsNatron (hevemiddel)
2ssolivenolje
2tshavsalt
0,75litergodt varmt vann (hvis du bruker havregryn må du øke dette til nesten 1 liter)


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 32 skiver

Fra Inger Simonsen

Bland alt det tørre først. Tilsett deretter væske og olje. Røres til en tykk grøt.
Helles i form og settes nederst i ovnen 1 time på 225 grader.
Dette blir 2 nokså små brød.
Hvis du dobler denne oppskriften kan du evt. få 3 normalt store brød.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Lene Marie
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 16745)
Kategori: Brød
Diett/allergi: Uten gjær
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 195,83 Kcal
Protein 8,1 g
Fett 3,07 g
Karbo 31,3 g
Pris 2,09.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!