Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Brødoppskrift med Spelt

Oppskriften har fått 3,3 poeng. 3,3 poeng (av max 6) i snitt fra 6 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 1,98 Kcal: 196,58 Fett: 2,90 gr Protein: 8,24 gr Karbo: 31,72 gr
Mettet fett: 0,26 gr Kostfiber: 5,32 gr Salt av natrium: 0,42 gr
Oppskriften har hatt 15842 lesere! 15842 lesere

Ingredienser

Porsjoner
500grfin Spelt (Helios)
200grsammalt Spelt (Helios)
100grklemt Spelt (Helios)
200grByggmel
2sssesamfrø (eller solsikkefrø ellerhavregryn)
2tsNatron (hevemiddel)Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2ssolivenolje
2tshavsalt
0,75litergodt varmt vann (hvis du bruker havregryn må du øke dette til nesten 1 liter)
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater64,54 prosent
Protein16,76 prosent
Fett13,27 prosent
Kostfiber5,41 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 35,60

Pris pr skiver

Kr 1,11
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Brød
Diett/allergi: Uten gjær
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 32 skiver

Fra Inger Simonsen

Bland alt det tørre først. Tilsett deretter væske og olje. Røres til en tykk grøt.
Helles i form og settes nederst i ovnen 1 time på 225 grader.
Dette blir 2 nokså små brød.
Hvis du dobler denne oppskriften kan du evt. få 3 normalt store brød.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Nøtteliten sitt sconesbrød hos oss.Les mer om Spelt focaccia hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:16745



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen