Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Braiserte dunkjevleskudd




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 18stkdunkjevleskuddIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
Ca 1,5feddhvitløk, hakket
1stksitron, saften
1ssfennikelfrø (dill, anis eller karve kan også brukes)
2ssrapsolje
1tsfungi
2,5dlhønsebuljong
1dashsalt, pepper


Annonse


Næringsdeklarasjon for Braiserte dunkjevleskudd med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier58,14255,06Kcal
Protein0,682,98gram
Karbohydrat1,536,71gram
Kostfiber0,622,72gram
Fett5,3423,43gram
Mettet fett0,371,62gram
Salt0,753,29gram
Pris på oppskriftenKr 3,49Kr 15,31Kroner
Hele oppskriften veier439 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skuddene skrelles til man sitter igjen med den møreste, indre delen. Forvarm kasserollen på middels varme og ha i olje, hvitløk og dunkjevle, rør godt rundt til alt er blankt og dekket med fett.

Ha så i fennikel, sitronsaft, buljong og kok opp. La det småkoke videre under lokk Til dunkjevlene er møre. Krydre etter er smak. Serveres f. eks. til kokt, kald skinke, kylling, fisk.

Inger-Lise Østmoe, kvinnen bak Norsopp AS, står også bak innholdet i NRKs "Blomstrende Nytelser", "Jenter på tur" og "Fuktig vilt og sprøtt". Denne oppskriften ble først publisert på NRK sine nettsider i forbindelse med et av disse programmene. Ønsker du mer informasjon om programmene kan du gå på denne siden Naturens Verden.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norsopp AS
(Intern: 100057)
Kategori: Tilbehør
Land: Norge

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Basilikum pesto.Basilikum pesto.
Denne retten har 362,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,74 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 35,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 26,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Persillepuré.Persillepuré.
Denne retten har 588,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 64,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sennep og rosmarinmarinade.Sennep og rosmarinmarinade.
Denne retten har 182,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,23 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,89 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,66.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Urtemarinade 2.Urtemarinade 2.
Denne retten har 722,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 79,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ramsløkaïoli.Ramsløkaïoli.
Denne retten har 625,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 66,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ramsløkpesto.Ramsløkpesto.
Denne retten har 570,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 57,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.