Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Brasert and med grønnsaker




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkgulrøtter, skåret i staver
2stkløk, grovhakket
2stkturnips, skåret i terninger
2stkpastinakk, skåret i skiver
3feddhvitløk
4stklaurbærblad
10stkeinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,25potte(r)oregano, frisk grovt revet
0,5dlvann
3stkender, á 1 1/2 kg
1tssalt
1tsgrovmalt pepper


Annonse


Næringsdeklarasjon for Brasert and med grønnsaker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier346,223 546,94Kcal
Protein11,66119,45gram
Karbohydrat0,899,12gram
Kostfiber0,323,28gram
Fett32,82336,23gram
Mettet fett9,4196,40gram
Salt0,282,82gram
Pris på oppskriftenKr 13,66Kr 139,94Kroner
Hele oppskriften veier6 147 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Forvarm ovnen til 200 C. Legg alle grønnsakene, hvitløk, laurbærblad, einerbær og oregano i en stor, tykkbunnet langpanne. Hell vannet over grønnsakene. Legg endene over og krydre med salt og pepper.

Brun endene i ovnen ca 40 minutter. Skru varmen ned til 160 C og dekk pannen med aluminiumsfolie. Stek videre til kjøttet kjennes mørt når du stikker i det med gaffel, ca 30 minutter. Pass på at vannet ikke fordamper helt og tilsett om nødvendig et par skjeer ekstra vann.

Legg fuglene og grønnsakene over på et fat og dekk til så alt holder seg varmt. Sil stekesjyen over i en bolle og skum av fettet. Gi sjyen et oppkok. Del hver and i to. Server med grønnsakene og den varme sjyen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7969)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Andebryst med klementinsaus.Andebryst med klementinsaus.
Denne retten har 104,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.