Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Brasert villsvinskinke




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 1,5kgvillsvinskinke
250grrøkt flesk
1stkløk
1stkgulrot
1stang(stenger)bladselleri
1stort glasshvitvin
2,5dlkjøttbuljong
Persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Brasert villsvinskinke med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier122,50475,51Kcal
Protein15,4459,93gram
Karbohydrat0,522,02gram
Kostfiber0,210,82gram
Fett6,0923,64gram
Mettet fett2,128,23gram
Alkohol0,49 %
Salt0,140,54gram
Pris på oppskriftenKr 24,82Kr 96,35Kroner
Hele oppskriften veier2 329 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skinken spekkes med fleskeskiver, før den brunes i smør i en tykkbunnet gryte med løk, gulrot, selleri og persille. Dryss over salt og pepper.

Når den er brun heller du over væsken, legger på lokk og lar den surre ved svak varme i 1,5-2 timer avhengig av vekt. Ta opp kjøttet og jevn sausen med litt maisenna i vann.

Server skinken i skiver med poteter og gulrøtter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 14960)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.