Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Breiflabbpanne




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 0,75kgBreiflabb
1stkpurre,
1,5sstomatpuré
1dlvann,
1tssalt
pepper etter behov,
1sshvetemel.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Breiflabbpanne med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier54,88144,88Kcal
Protein11,6830,84gram
Karbohydrat1,513,99gram
Kostfiber0,521,37gram
Fett0,120,32gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,822,17gram
Pris på oppskriftenKr 19,33Kr 51,03Kroner
Hele oppskriften veier1 056 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Purren vaskes, skjæres i skiver og legges i bunnen av en stekepanne eller en gryte. Fisken skjæres så i passende stykker som legges i lag over purren. Over det hele strøs litt salt og pepper. Hvetemelet røres ut i vann og tomatpure. Blandingen helles over fisken. Deretter legges lokket på og det hele skal surre på svak varme i en 15-20 minutter. Sausen smakes til med krydder og tilsettes litt persille eller gressløk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2967)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Breiflabb i kokos-karrisaus.Breiflabb i kokos-karrisaus.
Denne retten har 113,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,63 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.