Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Brennevinsgløgg




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1litervodka
1dlrosiner
1dlmandler, skåldede
Ca 6stkkardemommer, skrellet
4stknelliker, hele
Ca 1,5bit(er)hel kanel
1stkpomerans skall
1bit(er)hel ingefær)
Ca 2,5dlsukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Brennevinsgløgg med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier271,783 845,14Kcal
Protein1,3018,39gram
Karbohydrat18,95268,10gram
Kostfiber1,3719,38gram
Fett2,5335,79gram
Mettet fett0,202,83gram
Alkohol23,61 %
Salt0,010,09gram
Pris på oppskriftenKr 29,79Kr 421,47Kroner
Hele oppskriften veier1 415 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg krydder, rosiner, mandler og sukker i en kjele eller en spesiell gløggryte. Hell over spriten og la det hele stå og trekke i 3-4 timer. Varm gløggen, men bare så mye at man får tent på den. Brenn av gløggen. Serveres, gjerne brennende, i gløgg-glass eller små krus med litt mandler og rosiner.
Merk Vær forsiktig når gløggen tennes på så det ikke tar fyr i hår eller andre lettantennelige saker!

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 16765)
Kategori: Varme drikker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Varm solbærtoddi.Varm solbærtoddi.
Denne retten har 209,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,05 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.