Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bresert and




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkstokkand, stor
1dashsalt
1dashpepper
2tsrosmarin
1tstimian
50grMargarin
1stkgulrot
3stksjalottløk
1stkappelsin
1dlrødvin
1stklaurbærblad
10stkhel pepper
3stknelliker, hele
7dlvann
1stkbuljongterning


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Bresert and med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier254,271 876,61Kcal
Protein8,1760,30gram
Karbohydrat0,705,17gram
Kostfiber0,261,92gram
Fett23,98176,98gram
Mettet fett6,7850,04gram
Alkohol0,35 %
Salt0,352,61gram
Pris på oppskriftenKr 10,12Kr 74,69Kroner
Hele oppskriften veier2 952 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ribb og rens anda. Klipp av vinger og ta vare på hjerte, lever, krås og hals. Bind opp anda med hyssing.

Rens og kutt opp gulrot og løk i terninger. Gni anda inn med salt, pepper, rosmarin og timian. Brun den i en stor gryte sammen med innmat, vinger og hals. Tilsett grønnsaker og krydder. Slå over rødvin, saften fra en appelsin, vann og buljongterning. Gi gryta et oppkok på kokeplate og plasser deretter gryta i ovnen. Breser til anda er mør, 1-1 ½ time.

Snu anda i gryta en gang mellom. Sjekk mørheten ved å kjenne om låret slipper skroget når du brekker det til siden. Ta anda ut av kraften og sett stekeovnen på 250 C. Bruk grillelement hvis du har. Brun hele anda i ovnen til brystfettet blir brunt og sprøtt.

Sil kraften og jevn den med maisenna utrørt i kaldt vann. Smak til med mer appelsinsaft, salt og pepper hvis det trengs.

Del anda i bryst og lår til passe serveringsstykker. Server med kokte eller stekte poteter, grønnsaker eller surkål etter smak.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7989)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Andebryst med klementinsaus.Andebryst med klementinsaus.
Denne retten har 104,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.