Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Bringebær kaker

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 4,5 poeng. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 8497 lesere! 8497 lesere

Ingredienser

Porsjoner
300grsmør
1,5dlsukker
1stkegg
1pakkesemper glutenfri mix
1tsbakepulver
2tsvaniljesukker

Fyll:

bringebærsyltetøy
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Bringebær kaker er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Småkaker
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 25 kaker

Rør smør og sukker mykt. Tilsett egget. Rør i det tørre. Arbeid sammen til en jevn deig. Form til en rull, skjær opp i 25 biter som legges i former. Trykk en fordyping i midten og legg i en klatt syltetøy.

Stek ve 200 grader i ca 15 minutter

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 460,274 570,20228,5 %
Fett: 25,59254,09 gr363,0 %Fett50,03 %
Protein: 3,1331,08 gr62,2 %Protein2,72 %
Karbo: 53,98535,99 gr178,7 %Karbo46,91 %
Fiber: 0,767,55 gr25,2 %Fiber0,33 %
Mettet fett: 16,43163,14 gr815,7 %
Salt: 0,787,74 gr154,8 %
Hele oppskriften veier 992,94 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.5,07 .-
Pris 1 porsjonerKr. 50,34 .-Se din tallerken
Pris pr kakerKr 2,01.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Glutenfri strull til jul hos oss.Les mer om Glutenfrie Pepperkaker med jyttemel hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:3631



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser