Gå til forsiden av matoppskrift.no



Bringebærmousse


Oppskriften på Bringebærmousse har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
5dlbringebær
3ssvann
4sssukker
4plate(r)gelatin
3dlkremfløte
2sssukker


Fremgangsmåte:

Knus bærene. Du kan godt bruke en food processor eller hurtigmikser.
Rør bringebær, vann og sukker godt sammen.
Gni blandingen gjennom en sikt, slik at du får fjernet de små steinene.
Bløt gelatinplatene i kaldt vann i 10 minutter. Klem det meste av vannet ut.
Legg gelatinplatene i en kopp og smelt dem i vannbad. Du kan også bruke mikrobølgeovn til dette.
Visp kremfløten stiv med 2 ss sukker.
Rør gelatinoppløsningen i bærmosen, og bland kremen forsiktig i. Fordel massen i porsjonsglass, eller fyll den i en form som er skylt med kaldt vann.
La moussen stå i kjøleskapet i to-tre timer.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Søndre Bjerkerud
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2371)
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 218,91 Kcal Forklaring?
Protein 1,71 g
Fett 15,07 g
Karbo 18,26 g
Pris 8,69.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!