Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bringebæreddik 2




Ingredienser

friske bringebær
rødvineddik


Annonse


Fremgangsmåte:

Fyll et norgesglass med friske bringebær. Hell på varm rødvineddik til bringebærene er dekket. Skru på lokk og snu litt på glasset. La det stå og trekke i et solfylt vindu i 3-4 uker. Snu på glasset av og til.

Sil eddiken gjennom melittafilter. Fyll den på rene flasker og legg eventuelt på noen friske bringebær eller et par bringebærblad til pynt.

Bruk bringebæreddiken i forskjellige sjysauser og rødvinsauser.

Den kan også brukes i saus til salater av vilt og fugl.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9879)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Marinade
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Eddikmarinade til sild.Eddikmarinade til sild.
Denne retten har 178,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.