Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Brødpudding 4



Brødpudding 4 oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Brødpudding fikk sin plass i historien i 1814. Den ble nemlig servert hver eneste dag da Eidsvollmennene var samlet for å skrive Norges Grunnlov.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
100grlyse rosiner
0,5dlrom evt romessens
250grdaggammel loff
125grsukker
100grsmør
6stkegg
5dlhelmelk eller lettmelk
1tsvaniljesukker
2tssitronsaft
1tsmalt kanel
1stkeple
vaniljesaus


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Brødpudding 4 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier200,73799,78Kcal
Protein5,2320,84gram
Karbohydrat22,5990,01gram
Kostfiber0,933,71gram
Fett8,7634,90gram
Mettet fett4,7518,93gram
Alkohol1,25 %
Salt0,331,31gram
Pris på oppskriftenKr 4,35Kr 17,33Kroner
Hele oppskriften veier1 594 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

La rosinene trekke i rom (event romessens blandet med vann) i noen timer eller over natten.
Skjær loffen i terninger og fordel dem på en stekeplate. Rist dem i stekeovnen ved 225 grader i ca 5 minutter til de er tørre.
Pisk sammen sukker, smeltet smør, egg, melk, vaniljesukker, sitronsaft og kanel i en stor bolle. Skrell eplet og skjær det i små terninger. Ha dem i bollen sammen med brødterninger og rosiner. La væsken trekke inn i brødet.
Fyll blandingen over i en 1½ liters brødform som er kledd med bakepapir i bunnen. Stek brødpuddingen i vannbad nederst i stekeovnen ved 175ºC i ca 1 time.
Servér den varm eller lun med vaniljesaus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 31264)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessert

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Arme riddere av grovt brød.Arme riddere av grovt brød.
Denne retten har 177,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,14 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brødpudding 1.Brødpudding 1.
Denne retten har 199,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brødpudding 4.Brødpudding 4.
Denne retten har 200,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Arme riddere ekstra.Arme riddere ekstra.
Denne retten har 242,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brødpudding.Brødpudding.
Denne retten har 189,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.