Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Brødstuffing til kalkun og kylling



Brødstuffing til kalkun og kylling oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Vi anbefaler ikke å fylle kalkunen med stuffing. Men du kan gjerne servere den ved siden av. Her er en supergod og saftig brødstuffing med sopp og urter. Perfekt tilbehør til både kalkun og kylling.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3stkstore egg
0,75stkrustikk landbrød i terninger
200graromasopp delt i fire
2sssmør til steking
1stkfinhakket løk
2bunt(er)vårløk i tynne skiver
4dlfinhakket stilkselleri (stangselleri)
2ssgrovhakket frisk persille
2ssgrovhakket frisk oregano
2ssgrovhakket frisk salvie
2ssgrovhakket frisk timian
3feddfinhakket hvitløk
2tsflaksalt
1tsnykvernet pepper
1dlkyllingbuljong konsentrert
50grgrovrevet parmesan


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Selleri
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Brødstuffing til kalkun og kylling med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier142,15309,87Kcal
Protein6,1513,41gram
Karbohydrat15,4133,59gram
Kostfiber2,986,50gram
Fett5,5512,10gram
Mettet fett2,896,30gram
Salt2,124,62gram
Pris på oppskriftenKr 7,42Kr 16,17Kroner
Hele oppskriften veier1 744 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Forvarm stekeovn til 220 °C.
2. Legg brødterninger utover på et bakepapirkledd stekebrett. Sett brettet midt i stekeovn og tørk brødet i ca. 15 minutter. Avkjøl.
3. Fres sopp i en varm stekepanne med smør, ca. 5 minutter.
4. Ha i løk, vårløk, selleri, urter, hvitløk, salt og pepper og stek til grønnsakene er møre, 6-8 minutter.
5. Bland sammen brødterninger og grønnsaksblanding i en stor bolle. Visp sammen egg og buljong og hell det over brødblandingen. Dryss på parmesan og vend rundt til det er godt blandet.

Tilsett litt mer utblandet buljong om blandingen er tørr.
6. Ha blandingen i en godt smurt ildfast form. Dekk med aluminiumsfolie og stek brødstuffingen i stekeovn i ca. 30 minutter.
7. Fjern folien og stek til stuffingen har fått en fin og gylden farge, 25-30 minutter.
Server brødstuffingen til helstekt kalkun på Thanksgiving, eller et saftig kalkunbryst.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 31800)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Tilbehør

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Brødstuffing til kalkun og kylling.Brødstuffing til kalkun og kylling.
Denne retten har 142,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brødkrutonger.Brødkrutonger.
Denne retten har 329,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,68.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brødkrutonger til lutefisk.Brødkrutonger til lutefisk.
Denne retten har 449,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 46,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brødstuffing til kalkun.Brødstuffing til kalkun.
Denne retten har 244,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,4.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Dobbeldekker.Dobbeldekker.
Denne retten har 214,46 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,72.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.