Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Brosme på middelhavsvis



Brosme på middelhavsvis oppskrift.
Fotograf: Studio Dreyer-Hensley
Ovnsbakt brosme penslet med rød pesto og surret med serranoskinke. Dette er lag på lag med nytelse og et spennende møte mellom delikate råvarer.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgbrosme, ryggfilet
100grpesto, rød
4skive(r)serranoskinke

Potetaioli

200grpotet, melet type
2feddhvitløk
1stkeggeplomme
1dlolivenolje
5dlmelk
salt og pepper

Grønnsaksstuing

1stkrødløk
1stkpaprika, rød
1stkpaprika, grønn
2stkgulrot
2ssolje
0,5dlbalsamicoeddik
1sssmør
salt og pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-sennep
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Brosme på middelhavsvis med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier128,55797,59Kcal
Protein8,9155,28gram
Karbohydrat3,4821,59gram
Kostfiber0,573,54gram
Fett8,6553,67gram
Mettet fett1,8811,66gram
Salt0,352,15gram
Pris på oppskriftenKr 8,76Kr 54,35Kroner
Hele oppskriften veier2 482 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sett stekeovnen på 200 grader.
Skjær brosmefilet i serveringsstykker og smør et tynt lag pesto på stykkene.
Surr serranoskinke rundt hvert fiskestykke og legg dem i en smurt ildfast form.
Stekes i ca. 12-15 minutter.

Potetaioli
Skrell potetene og kok dem sammen med hvitløken til alt er mørt. Hell av vann, mos potetene, tilsett eggeplomme og rør godt. Spe med oljen og tilsett melken litt om gangen.
Smak til med salt og pepper.

Grønnsaksstuing
Skjær grønnsakene i små terninger og stek dem lett i olje i en stekepanne. Tilsett balsamicoeddik, rør inn smøret og smak til med salt og pepper.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 28974)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Ovnsbakt brosme med grønnsaker og tomatsalsa.Ovnsbakt brosme med grønnsaker og tomatsalsa.
Denne retten har 92,13 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brosme på middelhavsvis.Brosme på middelhavsvis.
Denne retten har 128,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.