Brown Sugar Squares

Bilde av Brown Sugar Squares.
Fotograf: Dansukker

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
150grsmør
300grDansukker Brun Farin
2stkegg
3dlhvetemel
0,5tsbakepulver
2dlmandler skåldede og hakkede
2tsvaniljesukker


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 25 stykker

Sett stekeovnen på 150–175 °C.

Smelt smør og brun farin i en kasserolle. La det syde svakt i ca. 5 min. La det avkjøles.

Tilsett eggene i den avkjølte blandingen. Rør melet, bakepulveret, mandlene og vaniljesukkeret inn i blandingen.

Hell blandingen i en teflonform eller i en smurt langpanne (20 x 30 cm).

Stekes på nederste rille i 30–45 min. Kontroller med en strikkepinne om kaken er ferdig. Det skal ikke sitte igjen fuktig deig på strikkepinnen. La kaken avkjøles. Skjær den opp i kvadrater.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Dansukker
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 26595)
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 436,66 Kcal
Protein 7,16 g
Fett 23,34 g
Karbo 48,41 g
Pris 4,63.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!