Brownies

Brownies.
Fotograf: sxc.hu

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
100grsmør
100grmørk sjokolade
3stkegg
1,5dlsukker
1tsvaniljesukker eller korn fra 1/2 vaniljestang
50grhvetemel
1sskakao
0,5tsbakepulver
Ca 60grvalnøttkjerner


Brownies sies det at opprinnelig kommer fra Amerika. Dette er en skikkelig konfektkake md masse kalorier

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Smelt smør og sjokolade på svak varme og avkjøl litt.
Pisk egg, sukker og vanilje til luftig eggedosis. Bland forsiktig inn sjokoladesmøret. Bland det tørre og vend det forsiktig inn i røren. Knus nøttene lett med fingrene og ha dem i til slutt.
Hell røren i en bakepapirkledd form (20x25 eller 22 cm springform) og stek i ca 30-35 min ved 175 grader, midt i ovnen.
Den skal være litt bløt i midten. La kaken avkjøles i formen og sett den så i kjøleskapet noen timer før den nytes!

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 424,87 Kcal
Protein 7,22 g
Fett 27,21 g
Karbo 36,68 g
Pris 6,16.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Etegilde
Oppskriften har hatt 16943 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,6 poeng totalt (av max 6) fra 31 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 1976)

Ekstra info

Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse
Tilberedningstid: 50 min Oppskriften er enkel å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!