Brun lapskaus

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 5dlbrun saus
1,5dlvann
200grgulrøtter i terninger
50grløk i terninger
300grpoteter i terninger
150grrester av oksestek i terninger

Annonse

Fremgangsmåte:

Brun saus og litt vann tilsettes gulrøtter og løk som kokes til de er halvkokte.

Poteter tilsettes og kokes møre. Tilsett til slutt oksestek. Kok opp og smak til med salt og pepper. Server flatbrød til.

Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 76,49 Kcal
Protein 5,94 g
Fett 2,31 g
Karbo 7,34 g
Pris 3,77.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 25787 lesere totalt.
Oppskriften har fått 2 poeng totalt (av max 6) fra 12 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 10407)

Ekstra info

Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!