Brun lapskaus

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 5dlbrun saus
1,5dlvann
200grgulrøtter i terninger
50grløk i terninger
300grpoteter i terninger
150grrester av oksestek i terninger

Fremgangsmåte:

Brun saus og litt vann tilsettes gulrøtter og løk som kokes til de er halvkokte.

Poteter tilsettes og kokes møre. Tilsett til slutt oksestek. Kok opp og smak til med salt og pepper. Server flatbrød til.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 73,49 Kcal
Protein 5,94 g
Fett 1,97 g
Karbo 7,34 g
Pris 3,77.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 25081 lesere totalt.
Oppskriften har fått 2 poeng totalt (av max 6) fra 12 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 10407)

Ekstra info

Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse Oppskriften er middels vanskelig å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!