Brun lapskaus


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 5dlbrun saus
1,5dlvann
200grgulrøtter i terninger
50grløk i terninger
300grpoteter i terninger
150grrester av oksestek i terninger


Fremgangsmåte:

Brun saus og litt vann tilsettes gulrøtter og løk som kokes til de er halvkokte.

Poteter tilsettes og kokes møre. Tilsett til slutt oksestek. Kok opp og smak til med salt og pepper. Server flatbrød til.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 10407)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 76,49 Kcal
Protein 5,94 g
Fett 2,31 g
Karbo 7,34 g
Pris 3,77.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!