Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Brun lapskaus

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 2 poeng. 2 poeng (av max 6) i snitt fra 12 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 3,77 Kcal: 73,49 Fett: 1,97 gr Protein: 5,94 gr Karbo: 7,34 gr
Mettet fett: 0,87 gr Kostfiber: 1,32 gr Salt av natrium: 0,25 gr
Oppskriften har hatt 22496 lesere! 22496 lesere

Ingredienser

Porsjoner
Ca 5dlbrun saus
1,5dlvann
200grgulrøtter i terninger
50grløk i terninger
300grpoteter i terninger
150grrester av oksestek i terninger
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater39,95 prosent
Protein32,33 prosent
Fett24,12 prosent
Kostfiber3,59 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 32,05

Pris pr porsjon

Kr 8,01
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Brun saus og litt vann tilsettes gulrøtter og løk som kokes til de er halvkokte.

Poteter tilsettes og kokes møre. Tilsett til slutt oksestek. Kok opp og smak til med salt og pepper. Server flatbrød til.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Sjørøvergryte hos oss.Les mer om Sjømannsbiff hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:10407



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen