Matbloggtoppen
Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Brun lapskaus 2

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3,5 poeng. 3,5 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 4,50 Kcal: 83,17 Fett: 3,15 gr Protein: 6,47 gr Karbo: 6,84 gr
Mettet fett: 1,82 gr Kostfiber: 0,79 gr Salt av natrium: 0,08 gr
Oppskriften har hatt 8206 lesere! 8206 lesere

Ingredienser

Porsjoner
0,5kgokse- eller kukjøtt uten ben, bankekjøtt eller bog, i terninger
100grløk, hakket
50grsmør eller margarin
Ca 4,5dlvann,kokende
1kgpoteter, rå i terninger
salt, pepper
KOKETID: ca. 1 time
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater32,89 prosent
Protein31,11 prosent
Fett34,08 prosent
Kostfiber1,89 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 86,40

Pris pr porsjon

Kr 21,60
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Brun først løk og kjøtt i smør. Ha det i en kasserolle, hell på vann så det dekker kjøttet og kok det under lokk 1/2-3/4 time til kjøttet er nesten mørt.

Potetterningene kan brunes lett i smør på pannen før de has oppi kjøttgryten, men man kan også ha potetene rett i gryten når kjøttet er nesten er ferdig kokt. Spe med mer vann. Lapskausen må ikke bli grøtet. Smak til med salt og pepper.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Sjømannsbiff hos oss.Les mer om Frikasse med oksekjøtt hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:8245



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen