Brun lapskaus 2

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
0,5kgokse- eller kukjøtt uten ben, bankekjøtt eller bog, i terninger
100grløk, hakket
50grsmør eller margarin
Ca 4,5dlvann,kokende
1kgpoteter, rå i terninger
salt, pepper
KOKETID: ca. 1 time

Fremgangsmåte:

Brun først løk og kjøtt i smør. Ha det i en kasserolle, hell på vann så det dekker kjøttet og kok det under lokk 1/2-3/4 time til kjøttet er nesten mørt.

Potetterningene kan brunes lett i smør på pannen før de has oppi kjøttgryten, men man kan også ha potetene rett i gryten når kjøttet er nesten er ferdig kokt. Spe med mer vann. Lapskausen må ikke bli grøtet. Smak til med salt og pepper.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 83,17 Kcal
Protein 6,47 g
Fett 3,15 g
Karbo 6,84 g
Pris 4,5.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 8963 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3,5 poeng totalt (av max 6) fra 2 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 8245)

Ekstra info

Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse Oppskriften er middels vanskelig å tilberede

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!