Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Brun lapskaus 2

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3,5 poeng. 3,5 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 8882 lesere! 8882 lesere
Brun lapskaus 2 har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 g og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 83,17 kcal ......Protein: 6,47 g ......Fett: 3,15 g ......Mettet fett: 1,82 g
Karbo: 6,84 g ......Kostfiber: 0,79 g .....Natrium: 30,22 mg .......Pris: 4,5 .- kr
Skriv ut!

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
0,5kgokse- eller kukjøtt uten ben, bankekjøtt eller bog, i terninger
100grløk, hakket
50grsmør eller margarin
Ca 4,5dlvann,kokende
1kgpoteter, rå i terninger
salt, pepper
KOKETID: ca. 1 time
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Få ukens oppskrifter på mail:
Eller les den på nettsiden

Anbefalt vin




NB! Oppskriften Brun lapskaus 2 har utregnet kalorier, pris, energifordeling og ellers fullt næringsinnhold som er kalkulert av Knut Pettersen ©Matoppskrift.no

Fremgangsmåte:

Brun først løk og kjøtt i smør. Ha det i en kasserolle, hell på vann så det dekker kjøttet og kok det under lokk 1/2-3/4 time til kjøttet er nesten mørt.

Potetterningene kan brunes lett i smør på pannen før de has oppi kjøttgryten, men man kan også ha potetene rett i gryten når kjøttet er nesten er ferdig kokt. Spe med mer vann. Lapskausen må ikke bli grøtet. Smak til med salt og pepper.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 83,17399,2220,0 %
Fett: 3,1515,12 g21,6 %Fett34,08 %
Protein: 6,4731,06 g62,1 %Protein31,11 %
Karbo: 6,8432,83 g10,9 %Karbo32,89 %
Fiber: 0,793,79 g12,6 %Fiber1,89 %
Mettet fett: 1,828,74 g43,7 %
Salt: 0,080,36 g7,3 %
Hele oppskriften veier 1920 g totalt
Pris på oppskriften: Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.4,50
Pris 4 porsjonerKr. 86,40Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 21,60Vis fullt næringsinnhold for oppskriften
Forklaring på prissystemet!Forklaring på tallerkentjenesten!



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Rødvinsgryte hos oss.Les mer om Marengogryte med storfekjøtt hos oss.Les mer om Kjøtt- og grønnsakgryte hos oss.