Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Brun lapskaus 2

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3,5 poeng. 3,5 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 8354 lesere! 8354 lesere

Ingredienser

Porsjoner
0,5kgokse- eller kukjøtt uten ben, bankekjøtt eller bog, i terninger
100grløk, hakket
50grsmør eller margarin
Ca 4,5dlvann,kokende
1kgpoteter, rå i terninger
salt, pepper
KOKETID: ca. 1 time
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Brun først løk og kjøtt i smør. Ha det i en kasserolle, hell på vann så det dekker kjøttet og kok det under lokk 1/2-3/4 time til kjøttet er nesten mørt.

Potetterningene kan brunes lett i smør på pannen før de has oppi kjøttgryten, men man kan også ha potetene rett i gryten når kjøttet er nesten er ferdig kokt. Spe med mer vann. Lapskausen må ikke bli grøtet. Smak til med salt og pepper.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 83,17399,2220,0 %
Fett: 3,1515,12 gr21,6 %Fett34,08 %
Protein: 6,4731,06 gr62,1 %Protein31,11 %
Karbo: 6,8432,83 gr10,9 %Karbo32,89 %
Fiber: 0,793,79 gr12,6 %Fiber1,89 %
Mettet fett: 1,828,74 gr43,7 %
Salt: 0,080,36 gr7,3 %
Hele oppskriften veier 1920 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.4,50 .-
Pris 4 porsjonerKr. 86,40 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 21,60.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Bankekjøtt tradisjonell hos oss.Les mer om Trinidad Pelau fra Trinidad & Tobago hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:8245



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser