Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Brun saus med meljevning



Brun saus med meljevning oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Brun saus passer utmerket til for eksempel kjøttkaker eller stekte fiskekaker.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2sshvetemel
1dlvann
4dloksekraft eller sjy
3dråpe(r)sukkerkulør(evt soyasaus)Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,25tssalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Brun saus med meljevning med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier14,4518,78Kcal
Protein0,630,82gram
Karbohydrat2,633,42gram
Kostfiber0,120,16gram
Fett0,130,17gram
Mettet fett0,010,01gram
Salt1,181,53gram
Pris på oppskriftenKr 0,32Kr 0,42Kroner
Hele oppskriften veier520 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Lag jevning ved å blande mel og vann i et tett glass eller mikromikser, og bland/rist det til det er klumpefritt. Kok opp kraft eller sjy, og hell i jevningen i en tynn stråle. Rør hele tiden så det ikke blir klumper. Rør til sausen koker opp, og la den småkoke ca 5 minutter.

Sausen kan farges med litt sukkerkulør eller soyasaus. Smak til med salt og eventuelt annet krydder.

Brune sauser passer best til stekt kjøtt og stekte fiskekaker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 28493)
Tilberedningstid: 15 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Portvinsaus med valnøtter.Portvinsaus med valnøtter.
Denne retten har 116,66 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjysaus 2.Sjysaus 2.
Denne retten har 12,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 0,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brun saus med meljevning.Brun saus med meljevning.
Denne retten har 14,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,63 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 0,32.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Appelsinsaus 5.Appelsinsaus 5.
Denne retten har 17,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Peppersaus 2.Peppersaus 2.
Denne retten har 164,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sweet and sour saus.Sweet and sour saus.
Denne retten har 80,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Portvinsaus/madeirasaus.Portvinsaus/madeirasaus.
Denne retten har 113,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.