Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Brune pærer




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
5stkpærer
50grsmør
100grsukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Brune pærer med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier134,00209,04Kcal
Protein0,360,56gram
Karbohydrat19,3130,12gram
Kostfiber3,635,66gram
Fett5,348,33gram
Mettet fett3,405,30gram
Salt0,080,13gram
Pris på oppskriftenKr 2,55Kr 3,98Kroner
Hele oppskriften veier780 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrell pærene. Brun smøret i en liten gryte. Legg pærene i gryten og strø over halvparten av sukkeret. La de surre på svak varme til de e rmøre. Ha over resten av sukkeret. Ypperlig som tilbehør til vilt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 15181)
Kategori: Tilbehør
Land: Norge
Fylke: Telemark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Timianpærer.Timianpærer.
Denne retten har 112,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,66 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.