Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Brunostfondue




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grGudbrandsdalsost G 35
Ca 1,5ssmaizena
3dleplemost

Tilbehør:

bananer
epler
appelsiner
jordbær
druer


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Brunostfondue med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier209,63270,68Kcal
Protein4,275,51gram
Karbohydrat22,6229,21gram
Kostfiber0,230,30gram
Fett11,2914,58gram
Mettet fett7,369,50gram
Salt0,290,38gram
Pris på oppskriftenKr 4,69Kr 6,06Kroner
Hele oppskriften veier517 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Riv osten og bland den med maisenna i en plastpose. Varm eplemost i en kjele. Tilsett osteblandingen og rør til osten er smeltet og sausen er passe tykk.

Skjær frukten i passe biter til å dyppe i fondyen.

Fondysausen kan gjerne holdes varm over spritbluss. Den smaker imidlertid like godt når den er litt avkjølt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12423)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fondue
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.