Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bruntes boller




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
5dlvann
50grgjær el. 17 g tørrgjær
2ssrapsolje
Ca 2,5tssalt
1ssFiberhusk
1sssirup
1dlcottage cheese
Ca 1,5dlrevet gulrot
2dlrene havregryn
500grFinax glutenfri melmix


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Bruntes boller med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier185,062 534,40168,96Kcal
Protein3,0441,632,78gram
Karbohydrat35,91491,7932,79gram
Kostfiber2,8438,892,59gram
Fett2,6235,882,39gram
Mettet fett0,587,940,53gram
Salt1,3017,841,19gram
Pris på oppskriftenKr 2,70Kr 36,98Kr 2,47.-
Hele oppskriften veier1 370 totalt1 370 pr porsj91 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 15 boller

1. Løs opp gjæren i lunkent vann 37 º og tilsett fiberhusk, la svelle i 10 minutter.
2. Bland alle andre ingrediensene i maskinen med en deigkrok i 5 minutter (spar ca ½ dl melblanding til senere).
3. La deigen hvile i bollen under en klut, ca 10 minutter.
4. Mel arbeidsflaten med den lagrede melblandingen. Form med melede hender til en lengde på 8-10 cm i diameter. Del rullen i 15 biter.
5. Sett boller på plate med bakepapir, la etterheve i om lag 40 minutter med klede over.
6. Pensle med egg og strø med rent havregryn.
7. Stekes i midten av ovnen, 225 º i ca 15 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Finax
(Intern: 27861)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Glutenfri eplekake.Glutenfri eplekake.
Denne retten har 273,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfrie harepusboller til Påske.Glutenfrie harepusboller til Påske.
Denne retten har 207,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skoleboller glutenfrie.Skoleboller glutenfrie.
Denne retten har 244,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.